Kön: Hane
Född: 19/12/2023
Mankhöjd: 20 cm (15/2)
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

När föreståndarinnan för Rovers Rescue räddade en övergiven tik  på landsbygden anade hon inte att hon var dräktig eftersom hon var så mager. När hon sedan lade på sig vikt trodde hon först att det bara handlade om att hon äntligen fick regelbudna måltider, inte att hon väntande valpar.

Lynn tog henne till veterinären för blodprover och då upptäcktes att hon var dräktig med fyra valpar och att det var för långt gånget för att göra abort, vilket gjorde henne olycklig då hennes hägn redan har för många hundmagar att mätta.

Valparna föddes precis innan julafton och är alltså inte så gamla. Mamma Cindy är bara 35 cm hög och hunden  som misstänks vara pappa är inte mycket större, så valparna förväntas förbli små. Cola är resklar först i senare delen av april vid 4 månaders ålder.

P S Normalt ingår kastrering i adoptionsavgiften,  men Spanien tillåter inte att valpar under 7-8 månader kastreras,  så för dem som önskar adoptera en av dessa yngre och okastrerade valpar så tillkommer en depositionsavgift på 2.500:- varav 2.000:- återbetalas efter kastrering. D S

All grundläggande valputbildning ligger framför honom vilket inkluderar saker som vardagslydnad, miljöträning och socialisering. Till Cola söker vi dig som har tänkt igenom ditt beslut att skaffa valp och som har tålamodet, kunskapen och tiden för det arbete det innebär. Eftersom han är så ung, så kan han troligtvis anpassa sig till de flesta miljöer och även lära sig att bo med katt.