Kön: Hane
Född: 19/12/2023
Mankhöjd: 28 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

När Lynn räddat en tik från att bli övergiven på landsbygden kunde hon inte ana att   hon var dräktig eftersom hon var så mager. När hon sedan började öka i vikt trodde
Lynn att det bara handlade om att hon äntligen fick regelbundna måltider, så när hon sedan tog Cindy till sin veterinär för de sedvanliga proverna blev hon bestört vid beskedet. Rovers Rescue är mer än fullbelagt redan så valparna måste bli adopterade så snart som möjligt.

Valparna föddes precis innan julafton. Mamma Cindy är bara 35 cm och den förmodade pappan är inte mycket större, så valparna förväntas förbli små. Kiro och Sylvia är några cm mindre än sina bröder Cola och Frank.

All grundläggande valputbildning ligger framför honom, vilket inkluderar saker som vardagslydnad, miljöträning och socialisering. Till Kiro söker vi dig som har tänkt igenom ditt beslut att skaffa valp och som har tålamodet, kunskapen och tiden för det arbete det innebär. Eftersom han  är så ung, så kan han troligtvis anpassa sig till de flesta miljöer och även lära sig att bo med katt.