Kön: Hane
Född: 10/05/2023
Mankhöjd: 31 cm
Hundhem: El Hocico

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Uppdatering mars-24

Dylan finns nu i jourhem i Göteborg. Han är en försynt och lågmäld liten kille som söker trygghet i sin nya miljö genom att söka upp små gömställen där han får vara ifred från uppvaktningen av en lekfull unghund som han delar hem med för tillfället. Han är alltså inte särskilt intresserad av lek med andra hundar eller ett aktivt leverne utan är ovanligt stillsam för sin ålder.

Jourhemmet tror att han skulle trivas allra bäst hos lite äldre ägare som har gott om tid att ägna sig åt honom på dagarna och som lever en lugnare tillvaro, Dylan är då en trogen och trevlig liten sällskapshund.

Tidigare information:

Dylan är bara tio månader men har redan fått uppleva vad det innebär att bli sviken av sin familj. Ännu ett fall där barnen tjatat efter en hundvalp som med tiden den växer börjar kräva promenader och annan aktivering , något som familjen insett att de egentligen varken har tid eller lust till…

Turligt nog för Dylan så fanns det eldsjälar på vårat shelter som hade möjlighet att klämma in ännu en liten hund i väntan på ett nytt hem.

Han är en charmig  liten kille som gärna sitter i knät och snålar inte med pussarna om han känner sig trygg.  Han fungerar med barn, men söker en lugnare tillvaro. Dylan har ett sött litet underbett, vilket inte stör honom det minsta utan ger honom ett ännu mer charmigt utseende.

Nu hoppas vi att någon ser denna ljuvliga hund samt tar Dylan till sitt hjärta och ger  honom den kärleksfulla tillvaro som han så väl förtjänar.