Kön: Tik
Född: 19/12/2023
Mankhöjd: 17 cm den 15/2
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

När Lynn räddat en liten tik på landsbygden kunde hon aldrig anat att hon var dräktig eftersom hon var så mager. Efter några veckor hade hon lagt på hullet och Cindy, som hon nu döpts till, togs till veterinär för de sedvanliga blodproverna. Då konstaterades att hon var dräktig med fyra små valpar och Lynn blev inte glad eftersom hennes hägn redan är fullt av övergivna hundar.

Valparna föddes precis innan julafton i fjol. Mamma Cindy är bara 35 cm och den förmodade pappan är inte mycket större, så valparna förväntas förbli små.
Sylvia och Kiro är några cm mindre än sina bröder Cola och Frank. De förväntas vara resklara i slutet av april, då 4 månader gamla.

P S Normalt ingår kastrering i adoptionsavgiften,  men Spanien tillåter inte att valpar under 7-8 månader kastreras,  så för dem som önskar adoptera en av dessa yngre och okastrerade valpar så tillkommer en depositionsavgift på 2.500:- varav 2.000:- återbetalas efter kastrering. D S

All grundläggande valputbildning ligger framför henne, vilket inkluderar saker som vardagslydnad, miljöträning och socialisering. Till Sylvia söker vi dig som har tänkt igenom ditt beslut att skaffa valp och som har tålamodet, kunskapen och tiden för det arbete det innebär. Eftersom hon är så ung, så kan hon troligtvis anpassa sig till de flesta miljöer och även lära sig att bo med katt.