Kön: Hane
Född: dec 2022
Mankhöjd: 30 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Uppdatering april 2024

I december fyllde Louie 1 år.
Han lämnades in på Rovers Rescue när han bara var 5 månader gammal då familjen ville bli av med honom och hans två bröder.
I 9 månader har Lynn fått se honom växa upp på på hennes hägn .
Att se valpar växa upp i ett hägn är inte man önskar någon.

Valpar ska överösas med kärlek och bus, inte stängas in varje kväll flera timmar I en kall bur. Tyvärr är det ödet för många valpar, inte bara Louie.

Louie är en speciell kille som behöver ett speciellt hem med tålamod.
Man behöver jobba med att få honom trygg och han skulle förmodligen må väldigt bra och bli tryggare om han skulle bo med annan hund även i sitt för-alltid-hem.
Hans framtida behöver vara i ett lugnt område och med en egen trädgård där han kan få utforska utomhusmiljö i sin takt.
Han är en helt fantastisk kille. Får han en chans att blomma ut kommer han bli ett underbart tillskott hos den familj som får adoptera honom.

Äldre info: 

Dewey, Huey och Louie, som är de engelska namnen för Knatte, Fnatte och Tjatte, lämnades in hos Lynn då ägaren inte kunde få dem sålda. Hennes pinchertik hade blivit dräktig efter en tjuvparning och hon hoppas nu på att Lynn skulle kunna finna dem alla bra familjer.

Bröderna har alltså bott i ett familjehem fram tills de var 5 månader gamla och är väl socialiserade, dock lite busiga ännu.

Louie är aningen blygare än sina bröder och håller sig gärna tätt intill, så till honom söker vi ett hem där det redan finns en annan hund i familjen som kan ge honom trygghet.

Tillsammans springer de runt i rastgården och leker glatt. Då de är unghundar så får deras nya ägare fortsätta öva rumsrenhet, att gå fint i koppel och vardagslydnad, men Louie är både villig och belöningsmotiverad till sin natur.