Kön: Tik
Född: 27-12-16
Mankhöjd: 26 cm
Hundhem: Parraga

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Pillan kallar vi denna lilla mamma som hittades övergiven tillsammans med sin dotter Milllie ( som syns under fliken ” små hundar) långt ute på landsbygden. Ingen vet vad som hänt dem,  men av deras beteende att döma har de varit familjehundar och bott i samma hem.  Hundarna är väldigt starkt knutna till varandra,  därför är det viktigt för dem och för oss att de får fortsätta leva tillsammans för en separation hade varit ett trauma för dem båda.

De var turligt nog både friska och vid god fysik när de omhändertogs, vilket tyder på att de nyligen kommit vilse, men utan chipmärkning så kunde ingen ägare spåras och de placerades därför  i ett jourhem eftersom Parraga hade fullt på sheltret.

De är både glada och livliga tjejer som älskar sina dagliga promenader. De går bra i koppel och är rumsrena. I jourhemmet finns andra hundar som de kommer väl överens med, men vi vet inte om de har vana av katt sedan tidigare.

Vid adoption till deras framtida passande gemensamma hem kommer en specialrabatt att ges som extra bonus, de behöver tryggheten av varandra vid flytten till sitt nya hemland där de kommer förgylla tillvaron för sin ägare.