Kön: Tik
Född: 01/09/19
Mankhöjd: 42 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Info april 2024:

Maisy kom till Sverige 2020 efter att hennes tidigare matte tragiskt hade gått bort i cancer.
Hon fann lyckligvist ett nytt hem i Göteborg där hon fick en ny husse som avgudade sin nyfunna vän och livet var återigen på topp för lilla Maisy.
Men så fick vi det samtalet vi aldrig trodde vi skulle få.
Husse har gått bort och Maisy har återigen förlorat det som hon håller mest kärt.

Familjen älskar Maisy, men ingen av dom har tyvärr tiden att ta hand om henne och vi söker därför med ljus och lykta efter ett nytt hem till henne.

Familjen skriver så här om Maisy:
“Hon är den gladaste hunden man kan träffa. Hon älskar alla och vill vara med konstant. Hon klarar i stunden inte av att vara ensamt och blir stressad utav det. Hon behöver ett hem där massvis med kärlek finns att erbjuda. Den som adopterar Maisy får en garanterat rolig och vänlig samt trofast vän i vått och torrt! ”

Tidigare info:

Maisy kom till Rovers Rescue efter att hennes matte tragiskt nog hade gått bort i cancer. Hennes make, som var djupt inne i sin sorg,  klarade då inte att ta hand om Maisy och ville att hon skulle komma till ett bättre hem.

Det var inte lätt att stänga in Maisy i en bur, hon försökte visa alla sina “goda” sidor genom att visa alla trix som hon lärt sig. Allt med vilja att vara till lags och med hopp om att få komma därifrån, det var hjärtskärande att se och  hon önskar verkligen att få känna tillhörighet igen.

Maisy är en hund med mycket kärlek att ge sin nya  familj, men har också mycket kvar att lära ännu, så vi söker ett hem med tid och intresse för träning. Hon har bott ganska isolerat  i en liten by, så vi söker ett hem utan småbarn och storstadens larm.

Tillsammans med Maisy kommer en ny ägare kunna skapa ett fantastiskt fint band då hon är följsam och positiv till sin natur och hon fungerar fint med andra hundar.