Kön: Hane
Född: 25/04/2021
Mankhöjd: 42 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Parker hittades springades längst vägen och skulle nog blivit påkörd om inte en vänlig själ hade plockat upp honom. Han togs till veterinären för att kolla chip och upptäckte att han hade ett chip och ägaren blev kontaktad om att hans hund blivit räddad. Mannen ville dock inte ha tillbaka sin hund, han hade själv övergivit Parker och det var därför han sprang längst vägen.

Parker togs hem till Lynn där han till en början var osäker och vågade inte ens lita på Lynn, som annars snabbt vinner hundarnas förtroende.  Lynn förstod snart att mannen som hade haft hand om Parker inte behandlat honom väl och att han därför inte riktigt vågade lita på människor.

Det tog sin tid,  men Lynn ville inte ge upp och idag är Parker en helt annan hund jämfört med den han var när han kom. Han delar idag bur tillsammans med andra hanhundar som han leker glatt med. Han plockar gärna upp en leksak som han kan springa och leka med.  Då Parker älskar godis är det en snabb väg att vinna hans tillit och vänskap.

P g a  Parkers förflutna vill vi ändå att han ska komma till ett  hundvant hem utan barn. Han kan gärna bo ihop tillsammans med en annan stabil hund men det är inget krav.