Kön: Tik
Född: 2022 aug
Mankhöjd: 60 cm
Hundhem: Parraga

Status: Söker hem
Kategori: Stora

Beskrivning

När jag först träffade Nube var hon en bedårande liten valp som bara dagarna innan hade räddats från en vattenreservoar.  Hon var nyfiken och trots att hon fick vara i karantän själv till en början så var hon lika glad för det så fort volontärer kom på besök. En sådan här söt liten tjej kommer bli bokad snabbt tänkte jag och tog några fina bilder på henne.

Men så var tyvärr inte fallet. När jag kom tillbaka i mars månad, 5 månader efter mitt första besök såg jag samma ansikte som jag blivit så förälskad i, denna gången i en liten större kropp. Nu lekte hon glatt tillsammans med de andra unghundarna och trots att jag var lycklig över att se att hon inte längre var ensam så skulle hon ju inte varit kvar på sheltret, hon skulle ha bott i ett eget hem.

Trots att hon har spenderat mycket tid på ett shelter är Nube en glad och sprallig tik som fungerar bra ihop med hundar i alla storlekar. Hon älskar volontärerna och slänger sig över dem och andra besökare av ren och skär lycka vid första ögonkontakten.

Nube skulle trivas i ett hem där man är redo att ta emot en unghund som fortfarande har mycket att lära sig i livet. Nube fungerar bra med katter.