Kön: Hanhund
Född: 2019
Mankhöjd: 62 cm
Hundhem: Parraga

Status: Söker hem
Kategori: Stora

Beskrivning

Rocky bodde tidigare med en äldre man och hans vårdare ända fram till mannens död. Vårdaren försökte först ta hand om Rocky själv, men hunden behövde ett mer aktivt liv än vad han  kunde erbjuda och han tog  därför  Rocky till Parraga för en andra chans.

Trots att Rocky alltid bott som ensamhund kan han umgås med andra stabila hundar, men föredrar  tikar. Rocky är en levnadsglad och lättlärd kille som inte alltid är den killen som är uppe och leker utan är den som bara vill vara  överallt och han följer föreståndaren på sheltret vart hon än går.

Han lär sig mycket snabbt allt de ber honom om och är lätt att korrigera. Han är snäll och mycket lyhörd. Rocky behöver en familj som inte är några “stugsittare” utan som trivs utomhus… att gå till stranden, till skogen, vandra och liknande äventyr. Rocky är en fantastiskt fin kille som har stor potential att bli den stabilaste och bästa livskamraten.

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med god kunskap om rasen. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. De är helt underbara, starka och aktiva hundar, men kräver en stabil och erfaren hundförare.