Kön: Hane
Född: 28-12-19
Mankhöjd: 36 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

En kväll satt Lynn som vanligt på facebook och scrollade igenom olika inlägg från andra ” hundräddare” som hade lagts upp under dagen. Hon såg då en vädjan för en liten bodeguerovalp på bara 4 månader som behövde hjälp med vaccinering och omvårdnad eftersom han inte skulle överleva på det lokala sheltret.
Lynn beslutade sig för att ta emot lille Sam och till en början var han rädd för allt eftersom han inte fått  mycket socialisering. Men efter bara ett par dagar ihop med Lynns flock så förvandlades han snabbt till en glad liten valp som älskar att busa. 

Han är bra med andra hundar och är mycket lekfull.  Zach är ett energiknippe och hans ras kan närmast jämföras med en Jack Russell, en terrier med liknande egenskaper. Han behöver alltså en ägare som kan erbjuda honom  ett aktivt liv med mycket ” hjärngympa” för att må bra och kunna varva ner emellanåt. 

Har du tiden, tålamodet och engagemanget att ta hand om en ung valp med allt vad det innebär med koppelträning, rumsrenhet, socialisering och annat? Skicka då in din intresseanmälan redan idag så att Sam får komma hem!