Kön: Tik
Född: 07/11/2019
Mankhöjd: 29 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Sophia hade setts på lika olika platser i staden Mula, som är en grannstad till Pliego där Lynn bor. Den lilla tiken behövde snar hjälp så Lynn ringde sin goda vän Raquel och bad henne försöka fånga in henne. Det visade sig inte vara så svårt, Sophia lät sig enkelt lockas in av en skål hundmat.

Hon fick bo uppe hos Lynn med hennes andra hundar då hon var lite blyg till en början. Men efter lite extra omvårdnad släppte hennes ängslan och hon försökte då flörta med en mycket bestämd gammal tik som också finns i huset , vilket visade sig hopplöst för Sophia blev bryskt tillrättavisad i sina lekinviter. Till sist insåg hon att det var bäst att hålla sig tätt intill fostermatte istället så nu är Lynn alltid rädd för att snubbla över den lilla hunden.

Sophia skulle nog helst vilja leva som ensamhund då hon än så länge inte bryr sig om sällskapet av andra hundar. I likhet med många andra småttingar är det en liten tuffing som ryms i den lilla kroppen. Hon  blir ideligen åthutad av andra hundar, men  ger sig inte i första taget.

Sophia är en härlig personlighet, hon är van vid att bo inomhus och sover gott om natten vid Lynns sida. Hon kommer att bli ett underbart sällskap till den som får lyckan att adoptera henne.

Sophia funkar även bra med katter.