Kön: Hane
Född: 10/02/2023
Mankhöjd: 32 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

Niky är en yorkshire terrier korsning som bodde hos en man som hade fått klagomål på att hans hund sprang lös och var en fara i trafiken i staden och polisen hade fått in många vittnesmål om incidenter. Ägaren fick först en varning om sitt hundägaransvar, men efter en tid och ännu fler polisanmälningar  vände sig han sig till Lynn på Rovers Rescue och bad henne ta hand om Niky.

Han är en snabb liten kille som trivs fint där och  han älskar att springa omkring på Lynns tomt. Han bor idag tillsammans med en annan hane som han gärna leker tillsammans med. Han är en social liten krabat.

Niky älskar leksaker och har en hel korg fylld att plocka ifrån. Han tar väl hand om dem och går ofta stolt  runt med en leksak i munnen och är så nöjd.

Niky skulle älska att bo i ett hem med trädgård där han kan leka, titta på fåglar, njuta av solen och strosa runt. Han vill komma till ett aktivt hem där han får gå sköna promenader och även mentala utmaningar som passar en unghund.

Niky är van vid att bo inomhus och sover gott om natten, ett härligt sällskap till någon som längtar efter en trogen vän.