Kön: Tik
Född: 2022
Mankhöjd: 33 cm
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Lynn, ägarinna till Rovers Rescue , har alltid fokus på omgivningen när hon rör sig på byns gator. Flertalet av hennes omhändertagna hundar har övergivits nattetid där och denna gång hittade hon fina lilla Tina utanför en restaurang tiggandes efter mat.  Lynn frågade då ägaren till restaurangen om det var en av deras hundar men fick svaret att hunden var okänd för honom och hade dykt upp där för en tid sedan.

Lynn gick ut och hämtade både koppel och chipavläsare som hon alltid har i bilen för stunder som denna och mycket riktigt så saknades chipmärkning. Hon misstänkte också att Tina kunde vara dräktig då hon var lite rund om magen så Lynn tog henne med sig för ett besök hos veterinären. Lyckligtvis visade  ultraljudsundersökningen inga foster i livmodern, Tina var bara lite tjock efter att ha bjudits på restaurangens överblivna matrester.

Tina bor idag uppe i huset med Lynns andra hundar och det fungerar bra. Hon är en lojal och trogen tik som gärna håller sig nära. Tina är nog en salig blandning av flera olika raser och när hon väl gjort sig hemmastadd kommer det nog bli lite mer fart och fläkt i denna lilla tik eftersom hon är så pass ung ännu.

Vi söker alltså ett hem som gärna vill ta med henne ut på lite spännande äventyr.