Kön: Hane
Född: 19/12/2023
Mankhöjd: 20 cm, den 15/2
Hundhem: Rovers Rescue

Status: Söker hem
Kategori: Små

Beskrivning

När Lynn räddade en tik från att bli övergiven på landsbygden kunde hon aldrig ha gissat att hon var dräktig då hon var så mager. När hon sedan ökade i vikt antog Lynn att det bara handlade om att hon äntligen fick regelbudna måltider, inte att hon väntade valpar. Först efter att ha varit med Cindy till veterinären kunde de se hennes fyra foster i livmodern som då var för stora att abortera till Lynns förtvivlan eftersom hennes hägn redan är fullt.

Valparna föddes några dagar innan julafton. Mamma Cindy är bara 35 cm hög och den förmodade pappan är inte mycket större, så valparna förväntas förbli små.
Frank är dock något större än sina syskon och förväntas bli resklar i slutet av april, då 4 månader gammal.

P S Normalt ingår kastrering i adoptionsavgiften,  men Spanien tillåter inte att valpar under 7-8 månader kastreras,  så för dem som önskar adoptera en av dessa yngre och okastrerade valpar så tillkommer en depositionsavgift på 2.500:- varav 2.000:- återbetalas efter kastrering. D S

All grundläggande valputbildning ligger framför honom, vilket inkluderar saker som vardagslydnad, miljöträning och socialisering. Till Frank söker vi dig som har tänkt igenom ditt beslut att skaffa valp och som har tålamodet, kunskapen och tiden för det arbete det innebär. Eftersom han är så ung, så kan han troligtvis anpassa sig till de flesta miljöer och även lära sig att bo med katt.