Kön: Tik
Född: 14-04-21
Mankhöjd: 28 cm
Hundhem: Parraga

Status: Adopterad
Kategori: Adopterade hundar

Beskrivning

Lilla söta Millie, som vi kallar henne och mamma Pili (  som finns under fliken ” speciella hundar p g a sin ålder) hittades tätt tillsammans övergivna på landsbygden. Ingen vet vad som hänt dem,  men av deras beteende att döma har de varit familjehundar och bott i samma hem.  Millie är mycket nätt och liten precis som sin mor och de är väldigt starkt knutna till varandra, därför är det viktigt för dem att de får fortsätta leva tillsammans i sitt nya hem.

Både var friska och vid god fysik när de omhändertogs, vilket tyder på att de inte varit hemlösa någon längre tid, men de var inte chipmärkta och placerades därför  i ett jourhem eftersom Parraga hade fullt på sheltret.

De är båda glada och livliga tjejer som älskar sina dagliga promenader. De går bra i koppel och är rumsrena. De fungerar bra tillsammans med jourhemmets andra hundar, men vi vet inte om de har erfarenhet av katt i sitt tidigare liv.

Vid adoption till deras framtida passande gemensamma hem kommer en specialrabatt att ges som extra bonus, de behöver tryggheten av varandra vid flytten till sitt nya hemland där de kommer förgylla tillvaron för sin ägare.