Kön: Hane
Född: 2015
Mankhöjd: 27 cm
Hundhem: El Hocico


Status: Bokad
Kategori: Speciella

Beskrivning

Willy är en liten herre med en stor personlighet! Han är mycket kelig, social och pratsam. Han vet vad han vill och talar gärna om det. Det bästa han vet är att få vara nära och kela,  men han tycker också mycket om att vara ute och upptäcka omgivningen, han är ännu nyfiken på livet. Willy har haft samma ägare hela sitt liv, men efter att hans åldriga husse avled fanns det  ingen som kunde ta hand om denne charmör.

Till Willy söker vi en pigg pensionär som vill njuta av ett liv tillsammans med en trogen fyrbent vän vid sin sida eller någon annan person som kan ge honom ett lugnt hem på äldre dagar med mycket gos och mysiga promenader.

Willy längtar verkligen efter dig och efter att få ”komma hem” igen!

Kön: Tik
Född: 2016
Mankhöjd: 52 cm
Hundhem: Rovers Rescue


Status: Söker hem
Kategori: Speciella

Beskrivning

Greta hittades övergiven och togs om hand av en väninna till Lynn som hon har turen nog att få bo i tills rätt hem dyker upp.

Hon bor idag med andra hundar och katter och fungerar bra ihop med dem, dock kan hon ibland bli stressad utav deras energi så trots att hon fungerar ihop med andra hundar skulle Greta nog må bättre av att få leva som ensamhund.

Greta skulle nog kunna leva i vatten, hon älskar allt som är vått.  Vattenslangen, havet, ja t o m vattenskålen som hon också gärna försöker plaska i.

Hon är förmodligen av rasen Shetland sheepdog, men utan vetskap om hennes bakgrund så är det omöjligt att säga säkert om hon är renrasig. Hon behöver en del pälsvård med sin tjocka päls, daglig borstning gör att pälsvården inte blir så krävande. Greta letar efter en familj som gärna tar med henne på äventyr, kanske till havet?

Kön: Hane
Född: 2015
Mankhöjd: 34 cm
Hundhem: El Hocico


Status: Adopterad
Kategori: Speciella

Beskrivning

Romo bodde på en gård tillsammans med sin familj då de av någon anledning inte längre ville ha hund och frågade därför Marisa på El Hocico om hon kunde ta hand om honom.

Han har nyligen kommit till sheltret och är en aning förvirrad och undrar varför han inte längre bor med sin familj,  men han blir glad så fort volontärerna kommer dit och ger honom den kärlek och trygghet som han behöver.

Han bor ihop med Dino och Lima, två andra nykomlingar som han leker glatt med trots att han är lite äldre än de båda.

Till Romo söker vi ett lugnt beläget hem då det är så han har levt hittills. Han fungerar bra ihop med barn i övre skolåldern och jobbar nu på att gå fint i koppel.

Kön: Tik
Född: 2015 januari
Mankhöjd: 30 cm
Hundhem: Rovers Rescue


Status: Adopterad
Kategori: Speciella

Beskrivning

Minnie hittades dräktig på ett industriområde. Hundvänner vädjade för henne på Facebook  och det var så hon kom att hamna på Lynns hägn

Lynn var först orolig över mängden valpar då Minnie var stor om magen, men när de väl såg dagens ljus den strax före årsskiftet blev det endast tre valpar.

Minnie är en härlig hund med en mycket mild personlighet. Hon kräver inte mycket och stannar helst inomhus om vädret är dåligt. Det var inte lätt att få ut henne under de regniga dagarna som vi var där. Hon lägger sig då helst på rygg för att bli klappad på magen istället.

Minnie är ännu lite för rund om magen. Dels p g a sina valpar och för att hon älskar godis av alla de slag. Minnie skulle passa i de flesta hem, hon  är väldigt lugn och tyst av sig.