Kön: Hane
Född: 2015
Mankhöjd: 43 cm
Hundhem: El Hocico


Status: Söker hem
Kategori: Speciella

Beskrivning

När Goliats husse drabbades av obotlig cancer hade han inte mycket annat val än att ta honom till det lokala sheltret eftersom ingen anhörig kunde hjälpa honom.

Goliat har alltså varit en kär familjemedlem i många år och att plötsligt hamna på ett shelter har inte varit lätt för honom. Han fungerar ändå bra med de andra hundarna och leker ibland en stund med dem, men hans favoriter är volontärerna som han helst söker sig till.

Han bodde ihop med två katter i sitt hem så han är även van vid katt som sällskap. Barn i övre skolålder trivs Goliat också bra med, det är ofta de som tar med honom ut  på koppelpromenader.

Till Goliat söker vi efter en kärleksfull ägare/familj som trivs med att sköta och pyssla om en äldre, älsklig  hund vars päls behöver regelbunden omsorg och där han får chansen att njuta av livet på äldre dar.

Kön: Hane
Född: 2015
Mankhöjd: 34 cm
Hundhem: El Hocico


Status: Adopterad
Kategori: Speciella

Beskrivning

Romo bodde på en gård tillsammans med sin familj då de av någon anledning inte längre ville ha hund och frågade därför Marisa på El Hocico om hon kunde ta hand om honom.

Han har nyligen kommit till sheltret och är en aning förvirrad och undrar varför han inte längre bor med sin familj,  men han blir glad så fort volontärerna kommer dit och ger honom den kärlek och trygghet som han behöver.

Han bor ihop med Dino och Lima, två andra nykomlingar som han leker glatt med trots att han är lite äldre än de båda.

Till Romo söker vi ett lugnt beläget hem då det är så han har levt hittills. Han fungerar bra ihop med barn i övre skolåldern och jobbar nu på att gå fint i koppel.

Kön: Tik
Född: 2015 januari
Mankhöjd: 30 cm
Hundhem: Rovers Rescue


Status: Adopterad
Kategori: Speciella

Beskrivning

Minnie hittades dräktig på ett industriområde. Hundvänner vädjade för henne på Facebook  och det var så hon kom att hamna på Lynns hägn

Lynn var först orolig över mängden valpar då Minnie var stor om magen, men när de väl såg dagens ljus den strax före årsskiftet blev det endast tre valpar.

Minnie är en härlig hund med en mycket mild personlighet. Hon kräver inte mycket och stannar helst inomhus om vädret är dåligt. Det var inte lätt att få ut henne under de regniga dagarna som vi var där. Hon lägger sig då helst på rygg för att bli klappad på magen istället.

Minnie är ännu lite för rund om magen. Dels p g a sina valpar och för att hon älskar godis av alla de slag. Minnie skulle passa i de flesta hem, hon  är väldigt lugn och tyst av sig.